image-2-11.png

Schedule

8:55 AM

5 min

Welcome

Presenters

Moderator

Format

9:00 AM

Keynote

30 min

Fireside Chat with Sam Bankman-Fried

Presenters

Sam Bankman-Fried

Moderator

Gabriel Pascualy

Format

HYBRID

9:30 AM

Panel

45 min

Gaming & Metaverse Panel

Presenters

Brian Gu, Julian Reyes, Lauren DelFabro, Erick Pinos

Moderator

Sathya Peri

Format

LIVE

10:15 AM

10 min

Break

Presenters

Moderator

Format

10:25 AM

Presentation

30 min

Programming Solana's Distributed State Machine

Presenters

Jarry Xiao

Moderator

Format

LIVE

10:55 AM

Panel

45 min

DAO Panel

Presenters

Chance Du, Chet Manikantan, Manasi Vora, Chris Poulin

Moderator

Matias Barbero

Format

LIVE

11:40 AM

Presentation

30 min

Token Economics

Presenters

Avi Zurlo

Moderator

Format

LIVE

12:10 PM

60 min

Lunch Break

Presenters

Moderator

Format

1:10 PM

60 min

Pitch Contest

Presenters

Moderator

Format

LIVE

2:10 PM

5 min

Break

Presenters

Moderator

Format

2:15 PM

Panel

30 min

Building on Bitcoin with Stacks

Presenters

Diwaker Gupta, Chris Castiglione

Moderator

Gina Abrams

Format

LIVE

2:45 PM

Panel

45 min

DeFi: Lending, Tokenization and Liquidity

Presenters

Lucas Vogelsang, Rafael Cosman, Steven Valeri, Nathan Allman

Moderator

Patrick Collins

Format

LIVE

3:30 PM

10 min

Break

Presenters

Moderator

Format

3:40 PM

Panel

45 min

Data & Analytics Panel

Presenters

Dave Balter, Erik Saberski, John Calabrese, Nikos Andrikogiannopoulous, Surya Rastogi

Moderator

Alex Letsas

Format

LIVE

4:25 PM

Panel

45 min

Interoperability Panel

Presenters

Dan Shields, Derek Yoo, Sergey Gorbunov, Barton Rhodes

Moderator

Angela Dalton

Format

LIVE

5:10 PM

45 min

Hackathon Awards

Presenters

Moderator

Format

LIVE

5:55 PM

5 min

Closing Remarks

Presenters

Moderator

Format

8:55 AM

5 min

Welcome

Presenters

Moderator

Format

LIVE

9:00 AM

Keynote

30 min

Fireside Chat with Sam Bankman-Fried

Presenters

Sam Bankman-Fried

Moderator

Gabriel Pascualy

Format

HYBRID

9:30 AM

Presentation

30 min

Censorship on the 2020 Internet

Presenters

David Vorick

Moderator

Format

LIVE

10:00 AM

10 min

Break

Presenters

Moderator

Format

10:10 AM

Presentation

30 min

A deep dive into optimally reliable payment flows on the Lightning Network

Presenters

Rene Pickhardt

Moderator

Format

LIVE

10:40 AM

Presentation

30 min

WabiSabi, arbitrary amount coinjoin coordination

Presenters

Max Hillebrand

Moderator

Format

VIRTUAL

11:10 AM

Presentation

30 min

Utreexo in Context

Presenters

Luke Champine

Moderator

Format

LIVE

11:40 AM

Presentation

30 min

ETH R&D

Presenters

Danny Ryan

Moderator

Format

LIVE

12:10 PM

60 min

Lunch Break

Presenters

Moderator

Format

1:10 PM

60 min

Pitch Contest

Presenters

Moderator

Format

LIVE

2:10 PM

5 min

Break

Presenters

Moderator

Format

2:15 PM

Presentation

30 min

Monitoring Bitcoin Mining Pool Transaction Selection

Presenters

0xB10C

Moderator

Format

LIVE - NO CAMERA

2:45 PM

Panel

45 min

Mining Panel

Presenters

Brandon Bailey, Dipul Patel, Jay Beddict, Justin Ballard, Rachel Rybarczyk

Moderator

Sacha Ghebali

Format

LIVE

3:30 PM

10 min

Break

Presenters

Moderator

Format

3:40 PM

Panel

45 min

Institutional Infrastructure Panel

Presenters

Adam van der Beek, Austin Reid, Joshua Lim, Laura Vidiella, Yuriy Anosov

Moderator

Nathan Bekerman

Format

LIVE

4:25 PM

Panel

45 min

Interoperability Panel

Presenters

Dan Shields, Derek Yoo, Sergey Gorbunov, Barton Rhodes

Moderator

Angela Dalton

Format

LIVE

5:10 PM

45 min

Hackathon Awards

Presenters

Moderator

Format

LIVE

5:55 PM

5 min

Closing Remarks

Presenters

Moderator

Format

8:00 AM

Registration

Presenters

Moderator

Format

8:55 AM

5 min

Welcome by MIT Bitcoin Expo Director

Presenters

Gabriel Pascualy

Moderator

Format

9:00 AM

Keynote

45 min

Fireside Chat with Michael Saylor

Presenters

Michael Saylor

Moderator

Chris Keshian

Format

HYBRID

9:45 AM

Fireside Chat

30 min

Fireside Chat with Silvio Micali of Algorand

Presenters

Silvio Micali

Moderator

Yida Gao

Format

LIVE

10:15 AM

Panel

45 min

DeFi Panel

Presenters

David Micley, Marco di Maggio, Pei Chen, Hugh Ragsdale (TJ)

Moderator

Sam Broner

Format

LIVE

11:00 AM

10 min

Break

Presenters

Moderator

Format

11:10 AM

Panel

45 min

NFT Panel

Presenters

r4v3n (CJ), Juan Pablo Lafosse, Shane Vitarana

Moderator

John D'Agostino

Format

LIVE

11:55 AM

Fireside Chat

30 min

Fireside Chat with Keith Grossman of TIME

Presenters

Keith Grossman

Moderator

Duygu Clark

Format

LIVE

12:25 PM

Presentation

30 min

Flyover: A repayment protocol to call RSK contracts from Bitcoin

Presenters

Shreemoy Mishra

Moderator

Format

LIVE

12:55 PM

65 min

Lunch Break

Presenters

Moderator

Format

2:00 PM

Presentation

30 min

Terra Blockchain Talk

Presenters

Natalie Luu

Moderator

Format

LIVE

2:30 PM

Panel

45 min

VC Investor Panel

Presenters

Akshi Frederici, Dan Matuszewski, Joey Krug, Katherine Wu, Kurt Pfluger

Moderator

Chris Keshian

Format

LIVE

3:15 PM

10 min

Break

Presenters

Moderator

Format

3:25 PM

Panel

45 min

Crypto Adoption in Emerging Markets

Presenters

Camila Russo, Kenneth Kruger, Daniel Rabinovich, Borja Martel Seward, Chris Duffus

Moderator

Andrew Piscione

Format

LIVE

4:10 PM

Presentation

30 min

The Importance of Privacy to Web3

Presenters

Tor Bair

Moderator

Format

LIVE

4:40 PM

10 min

Break

Presenters

Moderator

Format

4:50 PM

Talk

10 min

Generation Bitcoin

Presenters

Autumn Domingo, Ishaana Misra

Moderator

Format

LIVE

5:00 PM

Keynote

30 min

Fireside Chat with Elizabeth Stark of Lightning Labs

Presenters

Elizabeth Stark

Moderator

Sarah Satoshi

Format

HYBRID

5:30 PM

Fireside Chat

30 min

Fireside Chat with Tess Rinearson of Twitter Crypto

Presenters

Tess Rinearson

Moderator

Manasi Vora

Format

LIVE

6:00 PM

5 min

Closing Remarks

Presenters

Moderator

Format

8:00 AM

55 min

Registration

Presenters

Moderator

Format

8:55 AM

5 min

Welcome by MIT Bitcoin Expo Director

Presenters

Gabriel Pascualy

Moderator

Format

LIVE

9:00 AM

Keynote

45 min

Fireside Chat with Michael Saylor

Presenters

Michael Saylor

Moderator

Chris Keshian

Format

HYBRID

9:45 AM

Fireside Chat

30 min

Fireside Chat with Silvio Micali of Algorand

Presenters

Silvio Micali

Moderator

Yida Gao

Format

LIVE

10:15 AM

Panel

45 min

CBDC Panel: Project Hamilton

Presenters

Robert Bench, James Lovejoy, Rob Flynn

Moderator

Manish Kumar

Format

LIVE

11:00 AM

10 min

Break

Presenters

Moderator

Format

11:10 AM

Presentation

30 min

Lightning Address: The Future of Payments

Presenters

André Neves

Moderator

Format

LIVE

11:40 AM

Panel

45 min

Lightning Panel

Presenters

Johnathan Harvey-Buschel, Lisa Neigut, René Pickhardt

Moderator

Jeremy Rubin

Format

LIVE

12:25 PM

Presentation

30 min

Enduring Value: Post-Quantum Algorand & State Proofs

Presenters

Chris Peikert

Moderator

Format

LIVE

12:55 PM

60 min

Lunch Break

Presenters

Moderator

Format

1:55 PM

Panel

45 min

Bitcoin R&D Panel

Presenters

Andrew Poelstra, Gloria Zhao, Jeremy Rubin

Moderator

Ayush Khandelwal

Format

HYBRID

2:40 PM

Presentation

30 min

Jeremy Rubin Talk

Presenters

Jeremy Rubin

Moderator

Format

LIVE

3:10 PM

Presentation

30 min

Long-Term Trust and Analog Computers

Presenters

Andrew Poelstra

Moderator

Format

LIVE

3:40 PM

5 min

Break

Presenters

Moderator

Format

3:45 PM

Presentation

30 min

Tradeoffs in a Permissionless System: Intro to Mempool Policy

Presenters

Gloria Zhao

Moderator

Format

HYBRID

4:15 PM

Fireside Chat

30 min

Regulation Fireside Chat with Ryne Miller of FTX

Presenters

Ryne Miller

Moderator

Rodrigo Seira

Format

LIVE

4:45 PM

5 min

Break

Presenters

Moderator

Format

4:50 PM

Talk

10 min

Generation Bitcoin

Presenters

Autumn Domingo, Ishaana Misra

Moderator

Format

LIVE

5:00 PM

Keynote

30 min

Fireside Chat with Elizabeth Stark of Lightning Labs

Presenters

Elizabeth Stark

Moderator

Sarah Satoshi

Format

HYBRID

5:30 PM

Fireside Chat

30 min

Fireside Chat with Tess Rinearson of Twitter Crypto

Presenters

Tess Rinearson

Moderator

Manasi Vora

Format

LIVE

6:00 PM

5 min

Closing Remarks

Presenters

Moderator

Format